Milieuklassen, verslag 1

Hoi mama’s en papa’s. 

We zijn er zeker van dat jullie wel wat nieuws van ons verwachten… 

Na “hoeveel minuten rijden nog?” –  “Zijn we er bijna?” – … zijn we na een lange busreis FILE,  eindelijk aangekomen aan de Helix. Onder een stralende zon konden we onze picknick opeten. We hadden reuze honger! 

Via een doorschuifsysteem gingen we op pad als echte speurneuzen, op zoek naar insecten, bijen, waterdiertjes en nog veel meer. Er is slechts 1 paar sokken nat geworden….rara???   :o)

In het speeldorp (de grote trollenspeeltuin) konden we naar hartenlust ravotten.Grote klimtuigen, draaiende rondes, schommels en bergen zand (ook in onze sokken).

Nadien kregen we een lekkere appel om op te smullen… MAAR het klokhuis mochten we niet opeten … dat hebben we begraven onder de grond.

Wat gaat daarmee gebeuren? Zullen er appelbomen groeien? Of zullen kriebelbeestjes de restjes komen op smullen? We zullen het binnen enkele dagen in geuren en kleuren vertellen…

“JOEPIE, nu eindelijk naar onze kamer! Met wie slapen we? Wat gaan we nog allemaal doen? Wat eten we? …” 

Op het avondmenu stonden frietjes met kip en groentjes! En lekker dat het was! We proefden van alles, net zoals grote mevrouwtjes en meneertjes. Een ijsje kon er nog net bij!

Na een leuk verhaal doken we onze bedjes in en HOP, de eerst zonnige dag zit er op!

Tot morgen voor nog meer trollennieuws!

Slaapwel mama’s en papa’s!

Geef een reactie